Congresul Româno-Iordanian de Medicină și Farmacie a început la Iași

DCMedical Team / 10 sep 2019 / 17:42
Clădirea UMF Iași  FOTO: Facbook UMF Iași
Clădirea UMF Iași FOTO: Facbook UMF Iași

De azi și până pe 17 septembrie, Iașiul găzduiește a zecea ediție a Congresului Româno-Iordanian de Medicină și Farmacie.

Congres Româno-Iordanian. ”Evenimentul îşi propune să consolideze relaţiile bilaterale dintre România şi Regatul Haşemit al Iordaniei prin intermediul reţelei de cooperare creată în domeniul medical şi prin contribuţia unor specialişti de referinţă”, susține Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iaşi şi preşedintele Congresului Româno-Iordanian de Medicină şi Farmacie (CORIMF), într-un comunicat citat de Agerpres.

Congresul, ajuns la a zecea ediție, se va desfășuta la Iași în perioada 10-17 septembrie. Acesta este organizat anual atât în România, în centrele universitare de tradiţie unde au absolvit specialişti iordanieni, cât şi în Regatul Haşemit al Iordaniei.

La ediţia din acest an, organizată de UMF Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia medicilor iordanieni absolvenţi în România, vor participa 400 de participanţi din ambele ţări, iar programul ştiinţific, alcătuit din 78 de prezentări orale şi postere, atinge o varietate de teme, atât din domeniul Medicinei, cât şi din cel al Știinţelor Farmaceutice.

Iaşiul găzduiește pentru a doua oară acest Congres.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy