Congresul Româno-Iordanian de Medicină și Farmacie a început la Iași

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
Clădirea UMF Iași  FOTO: Facbook UMF Iași
Clădirea UMF Iași FOTO: Facbook UMF Iași

De azi și până pe 17 septembrie, Iașiul găzduiește a zecea ediție a Congresului Româno-Iordanian de Medicină și Farmacie.

Congres Româno-Iordanian. ”Evenimentul îşi propune să consolideze relaţiile bilaterale dintre România şi Regatul Haşemit al Iordaniei prin intermediul reţelei de cooperare creată în domeniul medical şi prin contribuţia unor specialişti de referinţă”, susține Viorel Scripcariu, rectorul UMF Iaşi şi preşedintele Congresului Româno-Iordanian de Medicină şi Farmacie (CORIMF), într-un comunicat citat de Agerpres.

Congresul, ajuns la a zecea ediție, se va desfășuta la Iași în perioada 10-17 septembrie. Acesta este organizat anual atât în România, în centrele universitare de tradiţie unde au absolvit specialişti iordanieni, cât şi în Regatul Haşemit al Iordaniei.

La ediţia din acest an, organizată de UMF Iaşi, în parteneriat cu Asociaţia medicilor iordanieni absolvenţi în România, vor participa 400 de participanţi din ambele ţări, iar programul ştiinţific, alcătuit din 78 de prezentări orale şi postere, atinge o varietate de teme, atât din domeniul Medicinei, cât şi din cel al Știinţelor Farmaceutice.

Iaşiul găzduiește pentru a doua oară acest Congres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel