Coronavirus, panică: o femeie din Maramureș, imobilizată de localnici

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Alertă de coronavirus
Alertă de coronavirus

Epidemia de coronavirus din Italia are efecte până în Maramureș, unde o femeie care s-a întors din Italia a fost imobilizată de localnici. Ea nu venea, însă, din zona afectată de epidemie.

O femeie din Stoiceni, Maramureș, a fost imobilizată de către localnici în timp ce se afla la magazinul din localitate, după ce s-a aflat că s-a întors cu o seară înainte din Italia. Femeia nu avea semne de boală și nici nu fusese în zona afectată de epidemie. Ea a călătorit din Palermo, unde nu sunt înregistrate cazuri de infecții cu coronavirus.

A fost nevoie de intervenția poliției, dar la fața locului a ajuns și un echipaj DSP.

Totdată, Ministerul Sănătății trimite Corpul de control pentru a controla toate direcțiile de sănătate din țară și a verfica dacă asigură serviciul de permanență și dacă echipele epidemiologiece sunt în alertă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel