Coronavirus: acces limitat la SJU Baia Mare, pentru evitarea răspândirii virusului

Angela Sabău |
Data publicării:
SJU Baia Mare
SJU Baia Mare

Spitalul Județean din Baia Mare limitează și mai mult accesul aparținătrilor în unitatea medicală. Astfel, pachetele vor putea fi aduse pentru pacienții internați într-un interval de timp limitat.

Conducerea Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare limitează și mai mult accesul aparținătorilor în unitatea medicală. Astfel, aceștia vor putea aduce pachetele pentru pacienții internați doar timp de o oră pe zi, în cortul de triaj, fără a putea intra în unitate.

„În actualul context epidemiologic, generat de infecțiile cu COVID-19 în rândul populației, Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare vă informează că,

• Aparținătorii pot aduce pachete pentru bolnavii internați, doar în intervalul orar 10.00 – 11.00

• Pachetele pentru pacienții internați se vor lăsa la poarta principală de acces în spital – cort triaj epidemiologic, la reprezentanții serviciului de pază
• Pe toată perioada internării este permis ca aparținătorii să aducă pacienților internați obiecte de uz personal.
• Pe toată perioada internării este interzis ca aparținătorii să aducă pacienților internați alimente
• Pacienții cu boli cronice, care au medicamente pe bază de rețetă de la medicul de familie, au obligația de a-și lua cu ei medicamentele, în vederea urmării tratamentului pe durata spitalizării
• Având în vedere că vizitele pe secțiile spitalului sunt interzise, în caz de nevoie, personalul medical va lua legătura cu familia telefonic, iar date despre starea de sănătate a pacienților vor putea fi oferite DOAR aparținătorilor nominalizați de către pacient, sunând la numărul 0262-205.100/129 (Centrala telefonică a spitalului) și solicitând legătura către secția în care pacientul se află internat.

Vă reamintim că toate măsurile luate de Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare vizează siguranța populației, a pacienților și a personalului medical al unității sanitare!” a fost anunțul conducerii spitalului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel