Coronavirus - Armata va trimite 1.400 de cadre medicale la noul spital construit în oraşul Wuhan

Pacienți cu COVID-19 internați la ATI. Foto: Xinhua Video
Pacienți cu COVID-19 internați la ATI. Foto: Xinhua Video


Armata chineză va trimite 1.400 de cadre medicale ale forţelor armate pentru a trata pacienţii la noul spital construit în oraşul Wuhan, focarul epidemiei de coronavirus

 

Începând de săptămâna viitoare, personal al Armatei de Eliberare a Poporului şi universităţilor armatei şi forţelor aeriene şi navale va fi repartizat la Spitalul Huoshenshan, unde sunt internaţi pacienţi infectaţi cu coronavirus, a informat duminică agenţia de presă chineză Xinhua, notează Agerpres.

De asemenea, la noul spital, cu o capacitate de 1.000 de paturi, au fost alocaţi experţi în domeniul prevenirii şi controlului epidemiilor, a menţionat sursa citată.

Autorităţile chineze au anunţat duminică că numărul deceselor confirmate provocate de coronavirus în China a ajuns la 304 morţi. Totodată, Filipine a anunţat duminică primul deces în afara Chinei a unei persoane infectate cu noul coronavirus

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel