Coronavirus: Chinezii recomandă autoizolarea inclusiv după vindecarea de COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:

Comisia Națională de Sănătate din China recomandă autoizolarea pentru două săptămâni a pacienților vindecați de coronavirus Covid-19!

Comisia Națională de Sănătate din China a publicat un ghid pentru pacienții vindecați de coronavirus în care recomandă autoizolarea la domiciliu pentru 14 zile post-externare, a relatat sâmbătă televiziunea de stat CCTV, citată de Agerpres.

Potrivit ghidului citat, pacienții externați trebuie să intre în autoizolare la domiciliu, iar spitalele trebuie să se pregătească să-i primească în termen de două săptămâni pentru o verificare a stării lor de sănătate.

Instituțiile medicale trebuie să-i îndrume pe pacienți cu privire la ceea ce trebuie să facă în timpul autoizolării după vindecarea de COVID-19.

Mai concret, specialiştii le recomandă pacienților să se izoleze în camere separate şi bine ventilate şi să se spele frecvent pe mâini.

Autoritățile din domeniul sanitar atrag totodată atenția că oraşele grav afectate precum Wuhan, capitala provinciei Hubei, trebuie să fie pregătite să ofere servicii de observație medicală, reabilitare şi asistență pentru pacienții deja externați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel