Coronavirus, cum învingi infecția: sfaturi de la un jurnalist care a trecut pe lângă moarte

Angela Sabău |
Data publicării:
Mască
Mască

Un celebru jurnalist care a fost infectat cu noul coronavirus a explicat ce simptome a avut și cum a „luptat” și a reușit să învingă infecția

Jurnalistul Chris Cuomo, una dintre vedetele CNN și fratele guvernatorului statului New York, a povestit într-un videoclip postat în mediul online care au fost efectele virusului asupra organismului său. „Virusul ăsta se joacă cu mintea ta! Nu are legătură cu o pastilă sau un sirop. Are legătură cu voința ta. Virusul ne vrea la pământ, vrea să îl luăm (...).Vechea abordare, că trebuie să stai în pat când te îmbolnăvești, sună bine. Dar dacă te lupți cu acest virus, trebuie să faci și cel mai mic efort posibil, credeți-mă, am trecut prin asta”, a spus Chris Cuomo.

 

Puteți citi întreaga lui explicație și sfaturile pe care le dă pentru a depăși infecția, pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel