CORONAVIRUS. Dr Florin-Daniel Enache: Cum se spală pe mâini un chirurg ortoped pediatru. VIDEO

Dana Lascu |
Data publicării:
Chirurgul ortoped pediatru Florin-Daniel Enache, de la SJU Constanța
Chirurgul ortoped pediatru Florin-Daniel Enache, de la SJU Constanța

Igiena mâinilor este una dintre cele mai eficiente arme în combaterea bolilor, inclusiv atunci când vorbim de noul coronavirus. Chirurgul ortoped pediatru Florin-Daniel Enache, de la SJU Constanța, ne arată cum procedează el:

În plină pandemie de coronavirus, este foarte important să acordăm o atenție deosebită modului în care ne spălăm pe mâini. Ne oferă câteva sfaturi utile doctorul Florin-Daniel Enache, care este chirurg - ortoped pediatru în cadrul Spitalului Județean de Urgență (SJU) Constanța, pe care îl puteți urmări în materialul video atașat.

„Pentru chirurgi, dezinfecția mâinilor este cel mai important pas înainte de intrarea în sala de operații. Acasă sau la serviciu, pentru o spălare corectă trebuie să urmați aceleași etape pe care le urmăm și noi înaintea unei intervenții chirurgicale. Durata întregului proces trebuie să fie de 2-3 minute", spune Dr Florin-Daniel Enache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel