Coronavirus, Italia: Numărul deceselor a crescut cu 31% în ultimele 24 de ore, ajungând la 827

DCMedical Team |
Data publicării:
Coronavirus, echipament de protectie. Foto: MTI
Coronavirus, echipament de protectie. Foto: MTI

Italia este de ieri în carantină, dar numărul cazurilor și al deceselor cauzate de coronavirus continuă să crească.

Numărul deceselor cauzate de epidemia de coronavirus în Italia a sporit cu 31% în ultimele 24 de ore, ajungând la 827, aceasta fiind cea mai mare creștere absolută zilnică de la anunțarea primelor cazuri de contaminare în această țară, pe 21 februarie, a anunțat miercuri seară Agenția italiană de protecție civilă, notează Agerpres.

Numărul total al cazurilor de infecție cu coronavirus confirmate în Italia, țara europeană cea mai afectată de această epidemie, a urcat la 12.462, față de 10.149 în urmă cu 24 de ore, în creștere cu 22,8%.

Totuși, instituția citată a precizat că aproximativ 600 de noi cazuri au fost confirmate marți, dar au fost raportate abia miercuri.

Șeful Agenției italiene de protecție civilă, Angelo Borrelli, a declarat că 1.045 de persoane s-au vindecat complet, iar 1.028 de pacienți infectați cu coronavirus se aflau miercuri seară la terapie intensivă, față de 877 în seara precedentă.

Epidemia rămâne concentrată în regiunile din nordul Italiei, cu 7.280 de cazuri în Lombardia, 1.739 de cazuri în Emilia-Romagna și 1.023 de cazuri în Veneto. În regiunea Lazio, unde se află capitala Roma, sunt înregistrate 150 de cazuri, față de 116 în ziua anterioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel