CORONAVIRUS: Ministrul sănătății francez, avertisment despre un nou val al pandemiei din cauza variantei Delta

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus   Foto: Pixabay
Coronavirus Foto: Pixabay

Ministrul francez al Sănătății, Olivier Veran, și-a avertizat concetățenii că dacă nu se vaccinează țara riscă să treacă printr-un nou val – al patrulea – al pandemiei de coronavirus, din cauza variantei indiene Delta. 

Ministrul sănătății francez Olivier Veran le-a cerut conaționalilor lui să se vaccineze împotriva COVID-19 în număr cât mai mare, avertizând că spre finalul lunii iulie Franța s-ar putea îndrepta către un al patrulea val al epidemiei ca urmare a răspândirii variantei Delta a coronavirusului.

„În ultimele cinci zile rata infectării nu a coborât - ea creşte din nou, din cauza variantei Delta, care este foarte contagioasă. Exemplul britanic arată că al patrulea val este posibil de la finalul lui iulie”, a scris Veran pe Twitter.

„Trebuie să ne mişcăm mai repede (în privința vaccinării, n.r.). Țara noastră este din nou într-o cursă contracronometru”, a adăugat ministrul sănătății francez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel