Coronavirus: Noul SALUT ca în Wuhan, nu mai dăm noroc și nu ne mai pupăm pe obraz! Video VIRAL

Dana Lascu |
Data publicării:
Ministrul german de Interne, Horst Seehofer a refuzat o strângere de mână prietenoasă cu cancelarul Angela Merkel. Foto: CGTN
Ministrul german de Interne, Horst Seehofer a refuzat o strângere de mână prietenoasă cu cancelarul Angela Merkel. Foto: CGTN

Epidemia de coronavirus declanșată în Wuhan, China, va schimba, printre altele, modul în care interacționăm. Tocmai a fost inventat noul salut! Ministrul de Interne din germania a refuzat-o până și pe Angela Merkel!

Pe măsură ce coronavirusul continuă să se răspândească în întreaga lume și unii specialiști vorbesc deja de pandemie, oamenii abandonează cea mai comună formă de salut: strângerea de mână.

După ce au fost avertizați să renunțe la astfel de gesturi de experți să renunțe la astfel de obiceiuri, oamenii se abțin, deja, să se mai pupe pe obraz sau să se mai îmbrățișeze, în ăncercarea de a minimiza riscul de a-l contracta și de a preveni răspândirea Covid-19.

Celebru e momentul în care, ieri, ministrul german de Interne, Horst Seehofer, a refuzat o strângere de mână prietenoasă cu cancelarul Angela Merkel, în timp ce Germania se străduie să oprească răspândirea noului coronavirus.

Noul mod de a saluta un cunoscut a fost „inventat” chiar în locul de unde a pornit epidemia - în Wuhan, China. Clipul în care câțiva chinezi se „salută” în noul mod a devenit viral pe internet, mai ales după isprava cu cancelarul Germaniei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel