Coronavirus, Ungaria face publice datele legate de decedați: Sexul, vârsta, bolile subiacente

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Spital, tratament. Foto: print screen CCTV
Spital, tratament. Foto: print screen CCTV

Centrul de presă Coronavirus din Ungaria a promis, marți dimineață, că va face publice sexul, vârsta și boala subiacentă pe care le aveau cele 16 persoane decedate în țara vecină, dar și locurile de unde provin aceștia. 

Toți cei 16 cetățeni din Ungaria au decedat din cauza unei infecții cu coronavirus iar de la miezul nopții datele vor fi disponibile pe site-ul oficial.

Vor fi făcute publice și locurile unde unde provin acești pacienți și cei infectați, pentru ca publicul să știe ce se întâmplă și unde. 

„Puteți găsi datele pe pagina principală, făcând clic pe „decedat". Până marți, un alt bărbat a murit din cauza coronavirusului, iar boala subiacentă a unei femei decedate, în vârstă de 59 de ani, a inclus BPOC și transplant de rinichi", arată presa maghiară.

Din cele 16 persoane decedate în Ungaria, cea mai tânără era o femeie în vârstă de 41 de ani și avea hipertensiune, iar ce amai în vârstă a fost un bărbat de 92 de ani care avea astm alergic, suferise în trecut de un accident vascular cerebral și avea un pacemaker (simulator cardiac).

De două săptămâni autoritățile române refuză să mai prezinte situația pe județe a persoanelor infectate. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel