Costache despre cazul de la Timişoara: Nu se poate acuza Ministerul Sănătăţii de orice tragedie din ţara asta

Dr. Victor Costache, ministrul Sănătății
Dr. Victor Costache, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Victor Costache, a declarat, miercuri, că tragedia de la Timişoara soldată cu moartea mai multor persoane în urma unei deratizări a avut printre cauzele principale faptul că ministerul pe care îl conduce a fost exclus din procesul de avizare a firmelor care folosesc substanţe deosebit de toxice.


"Nu se poate acuza Ministerul Sănătăţii de orice tragedie din ţara asta. Ştiţi foarte bine şi s-a explicat că, din păcate, una din cauzele acestei tragedii, prima cauză este iresponsabilitatea umană, dar una din cauzele principale este tocmai că Ministerul Sănătăţii a fost exclus din procesul de avizare a acestor firme care folosesc aceste substanţe deosebit de toxice şi consecinţa acestui fapt a fost tragedia de la Timişoara. Noi am avut imediat consilieri în regiune şi am avut echipele pe loc, dar nu puteţi acuza Ministerul Sănătăţii de acest lucru", a afirmat Costache, la Palatul Victoria, întrebat de ce nu a reacţionat după tragedia de la Timişoara, notează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel