Covid-19: Din 15 martie, ORICINE se poate înscrie pentru vaccin. Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, interviu / video

DCMedical Team |
Data actualizării: | Data publicării:
  LIVE
Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Foto: DC Medical
Dr Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Foto: DC Medical

Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, vine la interviurile DC News și DC Medical, luni, 8 martie, pentru a discuta despre etapa a treia de vaccinare.

Andrei Baciu va veni cu cele mai importante informații despre vaccinarea împotriva Covid-19, astăzi de la ora 17:00. Veți afla, de la secretarul de stat, tot ce trebuie să știți despre etapa a treia de vaccinare care vizează populația generală.

Persoanele din etapa a treia a vaccinării anti-Covid-19 (populaţia generală) se pot programa pe platforma online dedicată acestui proces după data de 15 martie 2021, inocularea vaccinului pentru acestea urmând să aibă loc cel mai probabil în aprilie.

Stați pe DC News - Facebook și Youtube, DC News TV și DC MEDICAL pentru a urmări toate informațiile date de Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății. Vă va răspunde tuturor întrebărilor legate de vaccinare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel