COVID-19. Horia Moculescu, noapte de foc. Rezultatele celor patru teste sunt NEGATIVE!

Adisa Codruț / 01 mai 2020 / 16:30
Horia Moculescu, al[turi de medicul Adina Alberts. FOTO Facebook
Horia Moculescu, al[turi de medicul Adina Alberts. FOTO Facebook


Cunoscutul compozitor, Horia Moculescu, a fost internat de urgență, cu suspiciuni de coronavirus. Cele patru teste efectuate au ieșit negativ.

Dr. Adina Alberts a anunțat vineri pe pagina sa de Facebook că Horia Moculescu(83 de ani) a făcut testul pentru COVID-19, după ce a prezentat mai multe simptome asemănătoare bolii.

"Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19! A fost o noapte de foc și foarte încărcată emoțional în spitalul în care a fost internat aseară, pentru că marele maestru a manifestat simptomele unei răceli. Și pentru că eu cunosc bine atenția pe care o are pentru sănătatea sa, nu am crezut nicio secundă că ar putea avea COVID-19. Astăzi, imediat ce am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și am auzit din gura dumnealui cea mai bună veste: "Rezultatele celor patru teste sunt „NEGATIVE!"
Acum este ACASĂ, se bucură că a trecut peste această emoție și mi-a dat acceptul să împărtășesc cu dumneavoastră minunata veste!
Îi transmit și aici, așa cum i-am spus și telefonic: "Mă bucur enorm, MAESTRE!!! MULTĂ SĂNĂTATE și să ne revedem cu bine! Vă iubim!", a scris dr. Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2020 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.23
YesMy