COVID-19. Horia Moculescu, noapte de foc. Rezultatele celor patru teste sunt NEGATIVE!

Adisa Codruț / 01 mai 2020 / 16:30
Horia Moculescu, al[turi de medicul Adina Alberts. FOTO Facebook
Horia Moculescu, al[turi de medicul Adina Alberts. FOTO Facebook


Cunoscutul compozitor, Horia Moculescu, a fost internat de urgență, cu suspiciuni de coronavirus. Cele patru teste efectuate au ieșit negativ.

Dr. Adina Alberts a anunțat vineri pe pagina sa de Facebook că Horia Moculescu(83 de ani) a făcut testul pentru COVID-19, după ce a prezentat mai multe simptome asemănătoare bolii.

"Da, domnul Horia Moculescu a fost testat pentru COVID-19! A fost o noapte de foc și foarte încărcată emoțional în spitalul în care a fost internat aseară, pentru că marele maestru a manifestat simptomele unei răceli. Și pentru că eu cunosc bine atenția pe care o are pentru sănătatea sa, nu am crezut nicio secundă că ar putea avea COVID-19. Astăzi, imediat ce am aflat că are probleme de sănătate, l-am sunat și am auzit din gura dumnealui cea mai bună veste: "Rezultatele celor patru teste sunt „NEGATIVE!"
Acum este ACASĂ, se bucură că a trecut peste această emoție și mi-a dat acceptul să împărtășesc cu dumneavoastră minunata veste!
Îi transmit și aici, așa cum i-am spus și telefonic: "Mă bucur enorm, MAESTRE!!! MULTĂ SĂNĂTATE și să ne revedem cu bine! Vă iubim!", a scris dr. Adina Alberts pe pagina sa de Facebook.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy