COVID, motivul pentru care Adele și-a amânat concertele din SUA. Jumătate din echipa ei e infectată

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dieta care a ajutat-o pe Adele să slăbească
Dieta care a ajutat-o pe Adele să slăbească

Adele și-a amânat concertele din SUA deoarece mare parte din echipa ei e bolnavă de COVID. Anunțul a fost făcut de artistică pe rețelele de socializare, într-un video.

Celebra cântăreață britanică Adele a anunţat, pe rețelele sociale, că își amână toate concertele programate în SUA (Las Vegas) din cauza COVID. Aceasta explică, într-un video, că mai mulţi membri ai echipei sale s-au îmbolnăvit de COVID.

Anul trecut, artista afirma că va concerta în fiecare weekend, timp de 12 săptămâni începând cu 21 ianuarie, în Las Vegas. ”Am încercat absolut tot ce era posibil pentru ca totul să fie gata la timp (...), dar am fost devastaţi de întârzierile de livrare şi de COVID-19. (...) Jumătate din echipa mea este (bolnavă) de COVID-19 şi a fost imposibil să finalizez spectacolul. Îmi pare atât de rău. (...) Vom reprograma toate datele. Lucrăm la asta", a continuat cântăreaţa, cerându-şi scuze încă o dată faţă de "toţi cei care au călătorit" pentru a asista la spectacolul programat să aibă loc în sala Colosseum a hotelului Caesars Palace, potrivit Astrosens.

Adele, mutată la Los Angeles, în vârstă de 33 de ani, a uimit pe toată lumea, după ce a reușit să slăbească peste 22 de kilograme. Deși știm că Adele a urmat o dietă foarte strictă și o rutină de antrenament intens, o mare parte din merite îi revin și antrenorului ei. Într-un nou interviu, antrenorul ei a împărtășit câteva sfaturi de bază care au ajutat-o pe Adele să slăbească miraculos. Acesta a mărturisit că în acest proces de transformare a pus accent pe câteva lucruri de bază:

* un plan de dietă sănătos -  Adele a urmat faimoasa "dieta sirtfood", care se folosește de niște alimente speciale care acționează prin activarea anumitor lanțuri de proteine din organism, cunoscute sub numele de sirtuine. Potrivit științei, acești agenți antioxidanți acționează ca agenți de protecție care ajută la încetinirea îmbătrânirii, stimulează metabolismul și reglează inflamația organismului, ajutând astfel la pierderea grăsimilor. Printre alimentele comune permise în acest plan se numără alimente precum portocalele, ciocolata neagră, pătrunjelul, turmericul, varza  și chiar vinul roșu. Studiile au constatat, de asemenea, că dieta sirtfood îi poate ajuta pe oameni să piardă până la 3 kilograme în mai puțin de o săptămână.

* antrenament și exerciții fizice regulate

Pierderea în greutate implică întotdeauna o dietă bună, dar și un regim de antrenament. Antrenorul lui Adele a lucrat cu ea și a antrenat-o de 2-3 ori pe săptămână, unde a petrecut timp făcând exerciții fizice libere și variate pentru a le menține distractive, de la exerciții cu greutatea corporală și benzi de rezistență la antrenamente cu greutăți și box. A încercat și exerciții de rezistență și câteva exerciții cardio pentru a lucra toate zonele. Cântăreața s-a apucat și de Pilates anul trecut. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel