Creșterea cazurilor de COVID-19. Dr Emilian Imbri: Urmează o situație dură, grea și apăsătoare

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr Emilian Ioan Imbri  Foto: ASSMB
Dr Emilian Ioan Imbri Foto: ASSMB

Managerul Institutului Victor Babeș din București, Emilian Imbri, susține că dacă ”lucrurile vor continua în acest fel urmează o situație dură, grea și apăsătoare pentru sistemul românesc”.

Dacă în România se va ajunge la 2.000 de cazuri noi pe zi de COVD-19, s-ar ajunge la un blocaj în spitale.

”Cum să nu te îngrijorezi când constați că noi țopăim de pe un platou pe altul, dar sărim tot mai sus, ne aruncăm pe un platou de 1.500 de cazuri, în curând pe unul de 2.000 dacă lucrurile merg în acest ritm. Lucrurile se blochează când sari pe platoul de 2.000 de cazuri. Ai o capacitate și e stabilită, mai ales în ATI. (...) Partea proastă este că lucrurile sunt în creștere și nu e doar România în această situație, ci și țările din jur”, afirmă medicul Emilian Imbri, managerul managerul Institutului "Victor Babeș" din București.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel