Emilian Imbri, gestul DUBLU periculos pe care-l fac liceenii! „Am văzut la o școală din apropiere”

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Cuplu. Foto: Pixabay
Cuplu. Foto: Pixabay

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din București, dr Emilian Imbri, a explicat că a văzut liceeni care făceau un gest extrem de periculos. 

Dr Emilian Imbri spune că a remarcat din partea tinerilor o „relaxare” în ceea ce privește respectarea regulilor, care e este cu atât mai periculoasă cu cât au început școlile. Ba mai mult, medicul a povestit că a văzut tineri care făceau un gest extrem de periculos, care-i pune în pericol de a se infecta cu coronavirus dar și a dezvolta cancer pulmonar!

„Începutul școlii ar putea să însemne - la fel ca și relaxările care au dovedit că la fiecare, a fost o ușoară creștere a numărului de îmbolnăviri - la fel și începutul școlii ne poate duce cu gândul că ar putea duce la creșterea numărului de îmbolnăviri. (...) Vă recomand doar să treceți pe lângă o școală când sunt pauze sau pleacă copiii spre casă sau vin spre școală, să vedeți ce înseamnă grupurile de colegi, de prieteni, care se bucură că se întâlnesc, fără să poarte mască... Și ceea ce este mai îngrijorător, eu personal am văzut la o școală din apropiere băieți de clasa a X-a, a XI-a, care își treceau țigara de la unul la altul și fumau împreună doi sau trei aceeași țigară”, a detaliat Emilian Imbri, la Digi24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel