Cum ar trebui să înceapă școala. Epidemiologul Epuran, informația zilei

Florina Pop / 31 aug 2020 / 15:03
EXCLUSIV
dr. Silviu Epuran - Epidemiolog
dr. Silviu Epuran - Epidemiolog

Medicul epidemiolog Silviu Epuran a declarat la Interviurile DC Medical că începerea anului școlar va veni cu o serie de probleme.

Invitat la Interviurile DC Medical, medicul epidemiolog Silviu Epuran a vorbit și despre problemele cu care se va confrunta sistemul de învățământ odată cu începerea noului an școlar în vreme de pandemie. 

”O să fie foarte greu de respectat măsurile. Anul școlar, urmat de anul universitar - vor apărea probleme importante pentru că măsurile implementate la nivelul instituțiilor de educație, școli, grădinițe, universități etc pentru că nu știu dacă vor putea fi respectate întru totul. Cantitățile de dezinfectanți, prosoape de hârtie, probabil vor fi asigurate, vor fi în stocuri suficiente la nivelul unora dintre instituțiile de învățământ”, consideră medicul epidemiolog.

În opinia acestuia, ”adulții respectă foarte greu aceste măsuri de precauție, d-apoi copiii de vârstă mică”. ”Din această cauză, consider că ar trebui niște precauții extreme, cel puțin în primele săptămâni”.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy