Dr Silviu Epuran: Analiza evoluției pandemiei COVID-19 în România și în lume. Interviurile DC Medical, VIDEO

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
dr. Silviu Epuran - Epidemiolog
dr. Silviu Epuran - Epidemiolog

La Interviurile DC Medical, de la ora 17.00, Dr Silviu Epuran, medic primar epidemiolog, face o analiză a situației pandemiei COVID-19 în România, dar și la nivel mondial.

Pandemia COVID-19 se manifestă diferit în țările lumii, iar dr Silviu Epuran, medic epidemiolog, va explica, la Interviurile DC Medical, de unde vin aceste diferențe. 

De ce, procentual, sunt mai multe decese în Anglia, spre exemplu? Sau care este situația din Bulgaria, Ungaria și Ucraina, țări care ne sunt vecine?

Vom afla de ce în unele țări rata mortalității sau cea de infectate sunt mai mari față de altele, și pe ce loc se situează România în funcție de mortalitate, număr de persoane infectate și decese, în statistica mondială. 

Emisiunea va fi transmisă, de la ora 17.00, simultan pe pagina de Facebook și canalul de Youtube ale DC Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel