Cum faci cea mai bună înghețată cu ciocolată: rețeta în patru pași simpli

DCMedical Team |
Data publicării:
Înghețată de ciocolata   Foto: pinkvilla.com
Înghețată de ciocolata Foto: pinkvilla.com

Poftă de înghețată? Iată o rețetă simplă, în patru pași pe care o poate face oricine, acasă. 

Deserturile ne pot face fericiți imediat. Toți avem un desert preferat pe care îl putem lua la orice oră din zi, chiar și atunci când stomacul nostru credem că e plin! Unele dintre cele mai populare deserturi sunt brownies, prăjituri și înghețate. Când vine vorba de înghețate, oricine are oaromă preferată, iar de multe ori, aceea este ciocolata.

Având un gust incredibil de delicios, această înghețată este umplută cu bucăți mici de ciocolată care fac ca fiecare mușcătură să fie savuroasă. 
Iatp o rețetă pentru a face această înghețată acasă, în doar 4 pași simpli.

Pasul 1
Adăugați 2 căni de smântână cu conținut mare de grăsime, 1 ceașcă de lapte, ⅔ ceașcă de zahăr și ⅓ ceașcă de sirop de porumb într-o tigaie. Puneți această tigaie la foc mediu și amestecați. Adăugați 1 lingură de extract de vanilie și lăsați acest amestec să se gătească până începe să fiarbă.

Pasul 2

Bateți 6 gălbenușuri de ou cu ⅛ linguriță de sare într-un castron și adăugați 1 cană din acest amestec în castron. Adăugați acest lucru în tigaie și gătiți la foc mediu timp de un minut. Se ia de pe foc. Se toarnă acest lucru într-un castron și se acoperă cu folie de plastic. Se da la frigider timp de 3-5 ore.

Pasul 3

Transferați acest amestec în amestecătorul de înghețată și amestecați timp de aproximativ 30 de minute sau până când crema începe să crească. Așezați un recipient mic în congelator timp de o oră, pentru a pune înghețata.

Pasul 4

Odată ce înghețata este amestecată, transferați-o în recipient și adăugați ½ cană de chipsuri de ciocolată semidulce. Lăsați la înghețat până devine solid. Serviți rece.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel