Cum poți scăpa de ridurile de sub ochi. Trucurile experților. Produsele și tratamentele de care ai nevoie pentru un ten perfect

Angela Sabău |
Data publicării:

Mai mulți experți dezvăluie care sunt ingredientele pe care ar trebui să le conțină crema hidratantă, pentru a te ajuta să scapi de riduri, dar și care sunt procedurile care te pot ajuta să îți păstrezi pielea tânără. 

Cum se formează ridurile și liniile fine din jurul ochilor

Râsul sau încruntarea

Fumatul

Expunerea la soare

Ce ar trebui să faci: Încetează să mai râzi, să te încrunți, să fumezi, să ieși afară și să zâmbești și ești bine! Cum aceste acțiuni par imposibil de a fi oprite, iată câteva produse care te pot ajuta să previi și să scapi de riduri.

În ceea ce privește tratamentul, aveți câteva opțiuni. Laura Dyer, asistent medical certificat la Dr. Amy Wechsler Dermatology, a explicat pentru Marie Claire: "Puteți relaxa mușchii cu Botox; puteți hidrata liniile cu un regim de îngrijire a pielii; puteți reface suprafața pielii cu retinol și puteți preveni daunele provocate de soare cu SPF. De asemenea, laserele pot ajuta la resurfacerea acestei zone".

Produse topice

Acestea sunt ingredientele pe care crema ta obișnuită ar trebui să le conțină. Doar verificați ambalajul pentru a vă asigura că produsele sunt sigure pentru a fi folosite în apropierea ochilor. Verificați dacă există aceste ingrediente:

Vitamina C

"Cea mai bună intervenție este un minunat ser de vitamine și retinol adecvat pentru profunzimea ridurilor și sensibilitatea pielii tale", spune Dr. Michele Koo, chirurg plastician dublu certificat. Dermii iubesc vitamina C, și dintr-un motiv întemeiat: Micul antioxidant "înmoaie petele aspre, vă protejează pielea de daune și estompează cicatricile de acnee și semnele întunecate", spune Dr. Mona Gohara, dermatolog certificat. Vitamina C este puternică, dar eficientă: ajută la prevenirea ridurilor fine, în timp ce le netezește pe cele pe care le aveți prin stimularea producției de colagen.

Dezavantajele: Va dura câteva luni pentru a vedea vreun impact asupra ridurilor și chiar și atunci, nu te aștepta la miracole. "Aspectul anti-îmbătrânire este de fapt doar un bonus adăugat la lista de avantaje ale vitaminei C", adaugă Dr. Gohara.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce alte produse te ajută să scapi de ridurile de sub ochi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel