Cum să ai trandafiri înfloriți toată vara în grădină. 3 trucuri simple, dar uimitoare

Adisa Codruț |
Data publicării:

Trandafirii sunt flori regale, delicate și parfumate, care dau o notă aparte grădinii sau locuinței tale. Fie că îi plantezi în curte, fie în ghiveci, trandafirii au nevoie de o îngrijire specială vara, când temperaturile sunt ridicate. 

1. Apă

Este bine de știut de câtă apă are nevoie un trandafir, pe timp de vară, pentru a avea flori bogate și prospețime îndelungată. 

Trandafirii se udă o singură dată pe săptămână, din abundență, doar dimineața, pe răcoare. Cantitatea ncesară de apă este de aprox. 10 litri per trandafir. 

2. Îngrijire

La fel de importantă este toaletarea trandafirilor, pentru a avea toată vara flori frumoase și parfumate. 

Tufele foarte bătrâne sau veștede trebuie îndepărtate, la fel și buruienile care cresc în jurul butucului. Cu cât ai grijă de trandafirii tăi, mai ales vara, cu atât cresc șansele să ai în curte, grădină sau pe pervaz o explozie de flori parfumate. 

3. Îngrășăminte

Dacă stai la curte și crești găini, nu mai arunca găinațul uscat, ci pune-l la trandafiri, ca îngrășăminte (dizolvat în apă). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel