Cum să-ți iasă cea mai bună supă gazpacho. Trucul marilor bucătari

Usturoiul este ingredientul care poate cauza probleme atunci când prepari gazpacho. 

Gazpacho este unul dintre felurile de mâncare reci tipice gastronomiei spaniole, considerată o rețetă din interiorul Andaluziei, esențială pentru lunile cu temperaturi ridicate. 

Deși este foarte delicioasă și răcoritoare, prepararea supei gazpacho poate da mari bătăi de cap din cauza usturoiului. Dacă pui prea mult usturoi, s-ar putea ca gustul să nu-ți mai placă, de aceea oricine are această problemă poate ține cont de trucul pe care chef Ali îl are pe contul său de Instagram.

Bucătarul-șef a explicat într-una din postările sale cum se face gazpacho de căpșuni cu ulei de busuioc, care nu conține usturoi, ingredient care poate strica uneori rețeta. 

Roșia, căpșunile, castraveții, ceapa, ardeiul roșu, sarea, uleiul de măsline și busuiocul proaspăt sunt ingredientele acestui preparat: „Aici aveți un mod diferit de a face gazpacho: este mai neted și nu repeți rețeta", a dezvăluit chef Ali.

Iubitorii de gazpacho tradițional pot alege să adauge mai puțin usturoi la rețetă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel