Cum și-a jucat Mădălin Miki Lupu șansa de a scăpa de urmările tuturor faptelor sale

Adisa Codruț / 12 dec 2020 / 13:36

Înainte de a fi condamnat și pentru tentativă la omor calificat, Mădălin Miki Lupu și-a jucat „pe jumătate” șansa de a scăpa de urmările tuturor faptelor sale penale.

Mădălin Miki Lupu, un botoșănean al cărui nume a apărut de multe ori în spațiul public ca urmare a infracțiunilor comise, a fost condamnat, ultima dată, de Tribunalul Galați, pe fond, la 20 de ani de închisoare pentru tentativă la omor calificat. Mădălin Miki Lupu a încercat să ucidă un alt deținut, în timpul executării pedepsei definitive a detenţiunii pe viaţă. 

Fapta a avut loc în luna februarie a.c., iar condamnarea Tribunalului Galați a venit la finalul lunii octombrie. 

„Constată că infracţiunea ce face obiectul prezentei cauze a fost săvârşită în timpul executării pedepsei detenţiunii pe viaţă aplicate prin sentinţa penală nr. 183 / 01.07.2019 a Judecătoriei Reşiţa (definitivă prin neapelare la 24.07.2019) 1.4. În temeiul art. 43(1) şi (4) Cod Penal adaugă pedeapsa de 20 ani închisoare aplicată în prezenta cauză la pedeapsa detenţiunii pe viaţă aplicate prin sentinţa penală nr. 183 / 01.07.2019 a Judecătoriei Reşiţa, urmând ca inculpatul LUPU MĂDĂLIN MIKI să execute pedeapsa detenţiunii pe viaţă, la care se va adăuga pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66(1)(a)”, se arată în minuta instanței. 

Cum și-a jucat Mădălin Miki Lupu șansa „pe jumătate”

Potrivit documentelor obținute de DC News, cu câteva zile înainte de această condamnare a Tribunalului Galați, Judecătoria Arad lua „act de retragere” a unei cereri ale botoșăneanului.

Manevra a schimbatg însă lucrurile. Explicații, pe DC News: 

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy