Cum și-a jucat Mădălin Miki Lupu șansa de a scăpa de urmările tuturor faptelor sale

Adisa Codruț |
Data publicării:

Înainte de a fi condamnat și pentru tentativă la omor calificat, Mădălin Miki Lupu și-a jucat „pe jumătate” șansa de a scăpa de urmările tuturor faptelor sale penale.

Mădălin Miki Lupu, un botoșănean al cărui nume a apărut de multe ori în spațiul public ca urmare a infracțiunilor comise, a fost condamnat, ultima dată, de Tribunalul Galați, pe fond, la 20 de ani de închisoare pentru tentativă la omor calificat. Mădălin Miki Lupu a încercat să ucidă un alt deținut, în timpul executării pedepsei definitive a detenţiunii pe viaţă. 

Fapta a avut loc în luna februarie a.c., iar condamnarea Tribunalului Galați a venit la finalul lunii octombrie. 

„Constată că infracţiunea ce face obiectul prezentei cauze a fost săvârşită în timpul executării pedepsei detenţiunii pe viaţă aplicate prin sentinţa penală nr. 183 / 01.07.2019 a Judecătoriei Reşiţa (definitivă prin neapelare la 24.07.2019) 1.4. În temeiul art. 43(1) şi (4) Cod Penal adaugă pedeapsa de 20 ani închisoare aplicată în prezenta cauză la pedeapsa detenţiunii pe viaţă aplicate prin sentinţa penală nr. 183 / 01.07.2019 a Judecătoriei Reşiţa, urmând ca inculpatul LUPU MĂDĂLIN MIKI să execute pedeapsa detenţiunii pe viaţă, la care se va adăuga pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor prevăzute de art. 66(1)(a)”, se arată în minuta instanței. 

Cum și-a jucat Mădălin Miki Lupu șansa „pe jumătate”

Potrivit documentelor obținute de DC News, cu câteva zile înainte de această condamnare a Tribunalului Galați, Judecătoria Arad lua „act de retragere” a unei cereri ale botoșăneanului.

Manevra a schimbatg însă lucrurile. Explicații, pe DC News: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel