DEMISIE cu scandal la Ministerul Sănătății. Șeful Direcției de resurse umane, anchetat în scandalul legitimațiilor

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Ministerul Sănătății. Foto: Facebook
Ministerul Sănătății. Foto: Facebook

Șeful Direcției de resurse umane din Ministerul Sănătății, Lucian Indrei, care este și anchetat în scandalul legitimațiilor emise înainte de semnarea contractelor de angajare, și-a dat demisia după ce nu a publicat la timp listele cu centrele și datele la care de mâine începe sesiune de examene pentru titlul de specialist!

Laurențiu Lucian Indrei, Director General de la Direcția Generală de resurse umane, structuri și politici salariale, și-a dat demisia în această seara, au spus surse ale DC Medical. 

Scandalul examenului de specialist vine la nici două săptămâni după cel al numirii cântăreței-manechin care postase pe pagina sa de Facebook o legitimație de angajat al Ministerului Sănătății, deși ea nici la această oră nu a semnat contractul de angajare în instituție. 

Lucian Indrei este vizat în ancheta internă din Minister pe marginea scandalului respectiv, pentru că biroul său a emis legitimații, semnate și parafate, unor oameni care nu sunt angajați în instituție. 

Problema care a pus capac este scandalul declanșat din cauza examenului pentru titlul de specialist. De mâne, 23 septembrie, în centrele universitare din România, peste 2.700 de medici, medici dentiști și farmaciști încep examenele pentru titlul de specialist, dar Ministerul Sănătății abia în urmă cu câteva minute a afișat ORA, LOCUL, COMISIA și DATA la care fiecare specializare, din fiecare centru universitar, susține examenul. 

Conf univ dr Lucian Indrei a fost numit ca Director General de la Direcția Generală de resurse umane, structuri și politici salariale la jumătatea lunii iulie 2020, de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Anterior, el a fost director al Direcției de Sănătate Publică  Iași. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel