Dieta lui Cristiano Ronaldo, cea mai sănătoasă din lume. Ce mănâncă sportivul

Monika Baciu |
Data publicării:
cristiano ronaldo - FOTO: Captură YouTube@Piers Morgan Uncensored
cristiano ronaldo - FOTO: Captură YouTube@Piers Morgan Uncensored

Jose Blesa, nutriţionistul echipei Al Nassr, a dezvăluit schimbările pe care le-a adus Cristiano Ronaldo la echipa din Arabia Saudită. 

Jose Blesa, nutriţionistul echipei Al Nassr, a dezvăluit schimbările pe care le-a adus Cristiano Ronaldo la echipa din Arabia Saudită. 

"Un antrenament bun trebuie combinat cu o dietă bună", este una dintre declaraţiile starului portughez. 

Jose Blesa, nutriţionistul echipei Al Nassr, a vorbit despre dieta pe care o are Cristiano Ronaldo, dar şi despre cum venirea sa în Arabia Saudită a îmbunătăţit întreaga echipă. 

"Cristiano urmăreşte cu stricteţe dieta mediteraneană. Micul său dejun conţine o cantitate mare de proteine, brânzeturi şi iaurturi fără grăsime. La prânz, Ronaldo mănâncă multă carne albă, dă prioritate peştelui şi puiului, iar asta se repetă şi la cină.

Mai e un fel de mâncare în dieta sa, care conţine ton, măsline şi ouă, împreună cu o salată sau roţii. La gustare, Ronaldo mănâncă fructe uscate, bogate în fibre care regulează absorbţia zahărului, sau avocado, care e bogat în vitamina A şi C", a declarat Blesa. 

Vezi mai multe pe DC SPORT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel