Din 15 martie, centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise și civililor

Irina Radu |
Data publicării:

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, 12 martie, că centrele de vaccinare ale MApN vor fi deschise și civililor, începând cu data de 15 martie.

"Cele 92 de centre au însemnat o modalitate de reducere a presiunii pe centrele care deservesc populația general, preluând sarcina imunizării unei părți importante din populația României.", a spus Ciucă, într-o postare publicată pe Facebook.

"Începând cu 15 martie, centrele de vaccinare ale Ministerului Apărării Naționale vor fi deschise pe aceleași criterii stabilite de Comitetul Național pentru Coordonarea Vaccinării, atât militarilor, cât și populației civile.", a precizat ministrul Apărării.

În ceea ce privește vaccinarea membrilor de familie, Ciucă a spus că, prin Statutul cadrelor militare, aceștia sunt arondați pentru servicii medicale gratuite sistemului propriu al MApN.

"Nici în asigurarea serviciilor medicale, nici în procesul de vaccinare, nu au fost create privilegii pentru membrii familiilor noastre. Înscrierea lor la vaccinare a fost făcută și va fi la fel și în continuare cu respectarea strictă a criteriilor de eligibilitate la nivel național.", a specificat ministrul Apărării.

 

Centrele de vaccinare ale MApN nu au fost înființate pentru a asigura privilegii militarilor și nu au fost gândite ca...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Vineri, 12 martie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel