Din 2022, gata! Trei ZODII se bucură de avantaje. Semnelor de aer li se schimbă radical viața

Adisa Codruț |
Data publicării:

Anul 2022 va scoate la iveală multe relații toxice. Tranzitul lui Jupiter în Pești și conjuncția lui cu Neptun de pe 12 aprilie vor fi „vinovate” de multe revelații.

„Jupiter și Neptun ne vor face să visăm la povești de dragoste de tipul Disney, dar noi vom trăi tot pe Terra. Și dorința noastră bolnăvicioasă de a ne arunca în scenariile imaginației vine în urma unor traume, unor momente din copilărie când nu am primit afecțiune și iubire.

Am atras atenția că sănătatea mintală va avea de suferit în următorii ani, deci mulți dintre parteneri vor simți nevoia să se vindece. Să meargă la terapie, să urmeze tratamente, să evolueze spiritual. Și se vor trezi. Și astfel nu vor mai sta în postura de victimă. Alții își vor dea seama că nu au cum să își schimbe partenerul vicios. Îl vor accepta și poate vor porni la drum în căutarea unei persoane echilibrate”, a spus Daniela Simulescu, astrolog.

„Anul începe cu Venus retrogradă în Capricorn și se termină cu Marte retrograd în Gemeni. Relațiile vechi vor fi destul de testate, iar spre finalul anului vom afla de multe aventuri pasagere.”

Citește continuarea pe DC NEWS și află detalii despre zodiile afectate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel