Director al Teatrului de Comedie: Nu-i lăsăm să intre dacă au febră

Adisa Codruț |
Data publicării:
Simptome COVID-19
Simptome COVID-19

Directorul artistic al Teatrului de Comedie, Monica Similea, a declarat la DC News ce își doresc artiștii de la autorități. 

Directorul artistic al Teatrului de Comedie, Monica Similea, a declarat la DC News ce își doresc actorii de la autorități în contextul pandemiei de COVID-19.

”Ne-am dori să nu ne închidă. Acesta este cel mai important lucru și ne temem cumva, având în vedere numărul crescut de cazuri. Personal, nu am auzit de contaminări de la teatru, dar, pe de altă parte, nici nu m-aș arunca să fac diverse declarații pentru că este un domeniu la care nu mă pricep, iar epidemiologii sunt cei mai în măsură să ne spună ce ar trebui să facem. (...) Noi, la teatru, păstrăm toate măsurile de siguranță, termoscanare, nu-i lăsăm să intre dacă au febră, masca este obligatorie, dezinfectarea mâinilor este obligatorie. Din punctul ăsta de vedere, noi reușim să luăm toate măsurile de siguranță pentru a preîntâmpina orice necaz de genul”, a spus Monica Similea.

Mai multe puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel