Viziere în loc de măști la școală? Monica Pop: sunt copii și adulți care fac alergie la măști

Adisa Codruț |
Data publicării:
Măști
Măști

Medicul Monica Pop atrage atenția că măștile provoacă alergii la unii oameni și că vizierele ar fi fost mai potrivite de dat elevilor la școală.

Medicul oftalmolog Monica Pop scrie, într-o postare pe rețelele sociale, că ar fi trebuit ”gândite din timp” măsurile de protecție ale elevilor din școli. 

”Viziere contra măști! Elevilor le-ar fi mult mai ușor cu viziere în loc de măști! E și mult mai fiziologic! Se poate respira mai bine, acoperă și ochii, și nasul, și gura! Iar varianta ar fi și mult mai ieftină decât sume imense pentru sute de milioane de măști! S-a gândit cineva că ar putea fi o bună alternativă? Poate cea optimă? Știți că sunt copii și adulți care fac alergie la măști?! Am văzut destui! Măștile trebuie schimbate des, după recomandări, numărul lor este imens, iar cheltuielile, enorme! Vizierele au avantaje multiple, acoperă și apără și ochii și nasul și gura! În plus, permit respirația fără probleme, altfel și incomparabil cu cea prin mască! Și se distinge, și figura purtătorului! Niciun dezavantaj! Trebuia gândit din timp!”, scrie Monica Pop pe Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel