Doliu în lumea medicală. Încă un doctor, răpus de COVID

Adisa Codruț |
Data publicării:
Doliu
Doliu

Doctorul Sabina Viorica Ileana Moca de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva și-a pierdut viața după ce a fost infectată cu COVID-19. A fost condusă vineri, 20 noiembrie, pe ultimul drum.

Sabina Viorica Ileana Moca, medic la secţia de Medicină Internă a Spitalului Judeţean de Urgenţă, a pierdut lupta cu viața după ce a fost infectată cu COVID-19.

Mesajul colegilor de pe pagina de Facebook a Spitalului:

”Colegii din secția Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență Deva deplâng decesul colegei noastre dr. Moca Ileana Viorica (Sabina), răpusă prematur de nemilosul Covid-19, împotriva căruia s-a luptat alături de noi de la începutul pandemiei. D-na dr. Moca a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie din Timișoara în 1985, specializarea Medicină Generală. Ulterior a obținut competența în Planificare familială și a lucrat în Spitalul Județean de Urgență Deva din 1996. A fost o colegă minunată, modestă și amabilă cu toată lumea. Când spitalul a fost carantinat și a fost nevoie să facem echipe de medici care să se ocupe de pacienții internați cu această cumplită boală, Sabina a răspuns prezent, punând binele pacienților înaintea binelui propriu. Am condus-o azi pe ultimul drum, dar o vom păstra mereu în memorie ca o bună colegă, veselă și plină de viață. Mergi în pace suflet blând! Dumnezeu să o odihnească!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel