Doliu în medicină. Dr Mariana Ileana Greere a pierdut lupta cu COVID

DCMedical Team / 28 dec 2020 / 20:22
Doliu
Doliu

Medicul Mariana Ileana Greere, șefa ATI la Institutul Național de Endocrinologie, a murit luni, 28 decembrie, din cauza infecției COVID-19.

Conducerea Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă transmite condoleanțe familiei medicului Mariana Ileana Greere, medic primar ATI și șefă a Compartimentului ATI a Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon - București. 

Mesajul acestora:

”Distinsa și draga noastră Colegă Dr. Mariana Ileana Greere, medic primar ATI și șefă a Compartimentului ATI a Institutul Național de Endocrinologie C.I. Parhon - București a căzut la datorie și s-a mutat la Domnul!
Prin dispariția remarcabilei noastre colege Mariana Ileana Greere, medicii ATI din România plătesc un nou și nedrept tribut acestei cumplite pandemii iar întreaga noastră comunitate medicală este de astăzi înainte mult mai săracă.

Va rămâne pentru totdeauna în memoria colegilor și a pacienților Domniei Sale prin exemplul Său de devoțiune și empatie.
Condoleanțe familiei îndoliate!
Dumnezeu să o odihnească!
Cu adâncă tristețe,

În numele Societății Române de Anestezie Terapie Intensivă (S.R.A.T.I.):
Prof. dr. Șerban Bubenek - Președinte”.

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy