DOLIU în MEDICINĂ: Prof dr Dumitru Cristea a decedat

Dana Lascu |
Data publicării:
Lumânări  FOTO: Pixabay
Lumânări FOTO: Pixabay

Tristul anunț al decesului prof dr Dumitru Cristea a fost făcut de reprezentanții Facultății de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați. 

„În aceste momente dureroase, ne exprimăm regretul profund cu privire la plecarea dintre noi a respectatului nostru coleg, domnul profesor universitar doctor Dumitru Cristea, acest eveniment tragic lăsând în sufletele noastre un gol imens.

Dânsul va rămâne în amintirea noastră ca un medic de elită, un lider al corpului medical gălăţean, domnul Doctor conducând timp de 16 ani Colegiul Medicilor Galaţi.

Domnule Profesor, nu vă vom uita niciodată pentru că aţi fost unul dintre ctitorii Facultăţii de Medicină şi Farmacie Galaţi, lucru care vă asigură un loc de cinste în istoria facultăţii noastre!

Transmitem sincere condoleanţe familiei îndurerate!”, se afară pe pagina de Facebook a Facultății de Medicină și Farmacie a Universității „Dunărea de Jos” din Galați. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel