Două ingrediente din bucătărie pentru un păr sănătos, FĂRĂ mătreață. Majda Aboulumosha: O dată pe săptămână, 45 de minute

Monika Baciu |
Data publicării:
Două ingrediente din bucătărie pentru un păr sănătos, FĂRĂ mătreață - Foto: Instagram Majda Aboulumosha
Două ingrediente din bucătărie pentru un păr sănătos, FĂRĂ mătreață - Foto: Instagram Majda Aboulumosha

Părul poate fi hidratat cu produse pe care le avem în casă sau pe care le găsim la magazinele din apropiere.

Părul este supus zilnic la proceduri care îi afectează structura.

Majda Aboulumosha a explicat la Vorbește Lumea de la Pro TV ce produse naturale pot face minuni pentru păr.

Mulți factori pot afecta structura capilară, cum ar fi clima, uscătoarele de păr, vopselurile, produsele de stilizare, stresul și dieta deficitară. Acesta este motivul pentru care este bine să folosești uleiuri vegetale pentru hidratarea părului.

”Frumusețea întotdeauna vine din interior, dacă interiorul este bine, dar putem să ajutăm și exteriorul ca interiorul să fie și mai liniștit. Și pentru asta să știi că nu ne trebuie foarte mulți bani. Adică putem să facem lucruri inclusiv acasă. Adică o mască care nu necesită foarte mult timp. Ai ingredientele astea la dispoziție, găsește oriunde în piață sau la plafon.

Am adus un ou, praf de ghimbir sau ghimbir măcinat. Poți să cumperi ghimbir din piață, să le dai cu prin răzătoare, să iasă sucul acesta ai  evoie de ulei de avocado, de ulei de migdale, ulei de ricin și ulei de jojoba. Punem câte o linguriță din fiecare ulei sau dacă avem o lungime mai mare a părului atunci putem să exagerăm. Punem ulei de migdale pentru că ajută foarte mult la regenerarea părului, ăsta îl putem da chiar și pe piele, să știi uneu de migdale da și mi ros frumos și miroase frumos”, a spus Majda Aboulumosha.

Vezi și: Radiațiile solare, cancer pentru piele. Cine e predispus și cum tratezi ARSURILE. Simionescu: Arsurile solare influențează ADN-ul

Tratament pentru părul maltratat

Măștile cu uleiuri vegetale au efect de hidratare asupra părului uscat. Măștile sunt utile pentru hidratarea părului la terminarea sezonului cald sau doar ocazional. Persoanele cu păr gras ar trebui să le evite. Persoanele cu vârfuri uscate și despicate le pot folosi, de asemenea, atât timp cât evită aplicarea pe scalp.

”Masca asta pe mine m-a ajutat foarte mult în momentul în care foloseam foarte mult placa de păr și am simțit că se deteriorează. Îmi făceam masca asta o dată pe săptămână 45 de minute până la 3 ore. Praful de ghimbir ajută foarte mult la creșterea părului să nu mai cadă părul și ai să vezi că dacă pui casca aceea o să simți o căldură în momentul acela.  Ajută și la combaterea mătreții”, a mai spus vedeta.

Persoanele cu vârfuri despicate pot folosi câteva picături de ulei după șamponare. Prin aplicarea uleiului se poate gestiona foarte ușor firele crețe și uscate. 

Vezi și: Metastazele hepatice și cancerul colorectal. Medic: Rată de supraviețuire de 5-10 LUNI în lipsa tratamentului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel