Aceste alimente susțin sănătatea mintală. Când și cât trebuie să le consumi
Iată câteva alimente care au capacitatea de a ajuta organismul să lupte cu stresul și să mențină sănătatea mintală nealterată.
Iată câteva alimente care au capacitatea de a ajuta organismul să lupte cu stresul și să mențină sănătatea mintală nealterată.
Dacă mâncați multă carne, este posibil să aveți un risc crescut de a face Scleroză Multiplă (SM), arată un nou studiu.
Autoritățile au anunțat joi, 10 februarie, că sunt circa 27.000 de noi cazuri COVID.
Oficialii au anunțat joi, 10 februarie, 26.466 de noi cazuri cu infecția COVID.
Știința a confirmat recent multe dintre efectele benefice ale usturoiului asupra sănătății.
O echipă de cercetători susțin, în urma testelor pe maimuțe, că dezastrele naturale grăbesc îmbătrânirea la oameni.
Strănutul este unul dintre modurile prin care organismul uman se menține în siguranță, spun specialiștii de la Institutul Clinic Fundeni.
Autoritățile au anunțat miercuri, 9 februarie, că sunt 1.120 de români la ATI.
Exercițiile fizice la vârstnici modifică chimia creierului și protejează sinapsele îmbătrânite.
Sunt circa 27.000 de noi îmbolnăviri COVID, raportate miercuri, 9 februarie.
Alimentele pe care le consumăm ne pot prelungi sau nu viața cu circa 10 ani, susține un studiu.
O româncă, imunizată cu toate cele trei doze de vaccin anti-COVID, muncește în Italia și povestește experiența ei pentru Ro Vaccinare.