Urmărește dezbaterea live

Dr Adrian Hotineanu: Chirurgia modernă în Republica Moldova, la Academia de Sănătate

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Prof dr Adrian Hotineanu. Foto: Facebook
Prof dr Adrian Hotineanu. Foto: Facebook

Prof Dr Adrian Hotineanu, șeful Clinicii de chirurgie de la Spitalul Republican din Chișinău, este invitatul prof dr Irinel Popescu la ediția de luni, 12 aprilie, a emisiunii Academia de Sănătate. Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, pe DC News, DC News TV și DC Medical. 

„Îl vom avea ca invitat pe Dr Adrian Hotineanu, profesor de chirurgie la Universitatea de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Chișinău și șeful Clinicii de chirurgie de la Spitalul Republican din Chișinău. O discuție cu prof Adrian Hotineanu înseamnă, întotdeauna, din punctul meu de vedere, în primul rând un pios omagiu adus tatălui său, profesorul  Vladimir Hotineanu, pe care l-am cunoscut forte bine, de care m-a legat o strânsă prietenie, cel care a dus Secția de Chirurgie de la Spitalul Republican din Chișinău la nivelul la care este acum, cel care, în calitate de ministru al Sănătății, a contribuit la construirea noului bloc operator de la Spitalul Republican din Chișinău, unul dintre cele mai moderne din Europa, cel care, după părerea mea, a contribuit foarte mult a dezvoltarea medicinei și a chirurgiei în Republica Moldova, plecat prea curând dintre noi, dar căruia îi vom păstra întotdeauna o neștearsă amintire.

Adrian continuă opera ilustrului său părinte, în calitate de actual șef de chirurgie de la Spitalul Republican din Chișinău și aș vrea să abordăm în această emisiune o serie de aspecte bineînțeles legate de chirurgia în Spitalul Republican, dar nu numai. Vom vorbi inclusiv despre situația din Republica Moldova din punct de vedere al pandemiei COVID-19”, a dezvăluit prof dr Irinel Popescu,realizatorul emisiunii Academia de Sănătate.  

Emisiunea Academia de Sănătate va fi transmisă LIVE, luni, 12 aprilie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel