Dr Cătălina Poiană, președintele CGMB: Toți pașii pentru REZIDENȚIAT 2019 vor fi condensați

Dana Lascu |
Data publicării:
Cătălina Poiană
Cătălina Poiană

Președintele CMMB, prof. dr. Cătălina Poiană, a declarat că se vor depune toate eforturile pentru a permite derularea în condiții optime a rezidențiatului.

Președintele Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB) prof. dr. Cătălina Poiană a anunțat că toți pașii care trebuie făcuți pentru organizarea examenului de REZIDENȚIAT 2019 în condiții optime vor fi condensați ca acest concurs să aibă loc la timp.

„Salutăm acest efort care s-a făcut la nivel legislativ ca să apară această lege. Dar, în același timp, pentru a ne putea încadra în derularea rezidențiatului în trimestrul al IV-lea al anului, conform prevederilor Ordonanței 18, toți pașii necesari în organizare vor fi condensați. Va fi un volum mare de muncă, dar este important și necesar să îl derulăm, pentru că trebuie ca o generație întreagă de absolvenți să nu piardă un an din viață".

Astăzi, Legea care deblochează examenul de REZIDENȚIAT 2019 a fost promulgată de Președintele Klaus Iohannis și publicată deja în Monitorul Oficial.

Acum, Ministerul Sănătății este cel care trebuie să publice Ordinele care vor reglementa desfășurarea examenului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel