Dr. Imbri, despre ”tortura” din spitale: Colegii mei au aflat de la televizor și m-au întrebat

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr Emilian Ioan Imbri  Foto: ASSMB
Dr Emilian Ioan Imbri Foto: ASSMB

Managerul Spitalului „Victor Babeș” din Capitală, dr. Emilian-Ioan Imbri, a intrat în detalii despre subiectele „torturii” și „detenției” din spitale.

Invitat la o emisiune de televiziune,  dr. Imbri a explicat că unitatea spitalicească pe care o coordonează a fost unul dintre spitalele care au fost monitorizate de Avocatul Poporului. Mai mult, acesta a povestit cum colegii săi au aflat de la televizor faptul că unitatea medicală a fost comparată cu una de tortură de către Avocatul Poporului.

Citește  mai multe pe DC News. 

 

 

 

 

Colegiul Medicilor din Municipiul București (CMMB), despre ancheta pentru tortură: formularea aleasă de Avocatul Poporului, UN DERAPAJ GRAV!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel