Dr. Laurențiu Bujor, Centrul Oncologic Sanador: Radioterapia, progrese și avantaje

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
Dr. Laurențiu Bujor, directorul medical al Centrului Oncologic Sanador
Dr. Laurențiu Bujor, directorul medical al Centrului Oncologic Sanador

În oncologie, una dintre principalele linii de atac a tuturor formelor de cancer este radioterapia. Dr. Laurențiu Bujor, medic primar radioterapie și directorul medical al Centrului Oncologic Sanador, explică, EXCLUSIV la Interviurile DC MEDICAL și DC NEWS, de la ora 11.00, care sunt progresele făcute în România în această arie terapeutică și ce avantaje aduce ea pentru bolnavii de cancer.

Dr. Laurențiu Bujor, invitatul de astăzi de la Interviurile DC MEDICAL, emisiune care va fi transmisă de la ora 11.00, simultan pe canalele de Facebook și Youtube ale DC MEDICAL și DC NEWS, este medic primar radioterapie, medic specialist oncologie medicală și directorul medical al Centrului Oncologic Sanador.

El va face o analiza a situației radioterapiei în România, un domeniu care, în spitalele de stat a pierdut trenul, cum se spune, dar care a înregistrat progrese remarcabile în sistemul privat. Subiectul abordat va fi progresul în radioterapie: 2019 versus anii 90, cu accent pe importanța și avantajele tehnologiei medicale în radioterapie, cu detalii și despre Computerul 4D pentru planul de simulare a tratamentului.

Dr. Laurențiu Bujor va vorbi, printre altele, despre patologiile oncologice în care radioterapia este una dintre principalele linii de atac și espre importanța screeningului atunci când vorbim de cancer. Specialistul va dezvălui celor interesanți care este diferența și ce presupun radioterapia externă și radioterapia internă, dar care sunt avantajele aduse de tehnologia medicală modernă în radioterapie.

Nu în ultimul rând, medicul Laurențiu Bujor va vorbi și despre avantajele Centrului Oncologic Sanador intregrat celui mai mare spital privat multidisciplinar din țară și despre contractul pe care spitalul îl are privind decontarea unor servicii prin Casa de Asigurari, dar și despre echipa medicală a Centrului Oncologic Sanador.

În Centrul Oncologic Sanador, pacienții sunt tratați altfel decât în sistemul de stat, pentru fiecare dintre ei făcându-se un Tumor Board, un concept vestic modern și de ultimă generație, care presupune ca specialiști din mai multe discipline să se așeze la aceeași masă și să stabilească tratamentul personalizat pentru fiecare pacient.

Toate aceste subiecte și multe altele altele, pe larg, în emisiunea care va fi difuzată astăzi de la ora 11.00, pe canalele de Youtube și Facebook ale DC NEWS și DC MEDICAL. 

Ulterior, interviul va putea fi urmărit și aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel