Dr Monica Pop, ÎNTREBARE pentru autorități: Cu copiii aceștia ce faceți?

Dana Lascu |
Data publicării:
Copil cu tableta
Copil cu tableta

Cunoscutul oftalmolog prof dr Monica Pop atrage atenția că o categorii de copii este total ignorată de autorități și de cei care ar putea să-i ajute. 

Dr Monica Pop spune că sunt familii fără posibilități care au mulți copiii și cărora nu le pot asigura cele necesare pentru a învăța online. 

„Ce fac cei care au 3-5 copii școlari și nu au deloc sau au o singură tabletă, iar ei învață concomitent??!!

Nu am PREA auzit în perioada asta de multe sponsorizări și nici de de părinți avuți pentru care nu ar fi un mare efort financiar dacă ar cumpăra cite 1-2 laptopuri sau măcar 1-2 tablete pentru copiii cu părinți fără posibilități! Să poată avea și ei acces la învățătură! Că, dacă se bazează cineva pe „stat”.....

NICI MĂCAR pentru că suntem în PERIOADĂ ELECTORALĂ???!!!

Scuze și felicitări față de cei care au făcut asemenea gesturi (dacă există)!”, a scris dr Monica Pop, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel