Dr. Monica Pop: se greșeşte mult, se spun multe neadevăruri

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Dr. Monica Pop
Dr. Monica Pop

Medicul Monica Pop susţine că oamenilor li se spun numai lucruri de un pesimism "morbid" despre ce se întâmplă în această criză din sănătate şi sunt multe scenarii despre un presupus viitor negru, iar populaţia are nevoie de speranţă şi încurajare. 

Totodată, cunoscutul oftalmolog afirmă că la noi se greşeşte mult şi se gestionează prost pandemia, se spun "multe neadevăruri" şi, în acest fel, copiii vor creşte în teamă, vor deveni slabi psihic și "dependenți de cei care asta și urmăresc". 

„De ce scenariu de viitor negru?! Românii nu doresc asta!!! Nu de păreri descurajatoare de la vedete, ci de susţinere şi speranţă  mare nevoie acum! (nu de politicieni e vorba!)”, notează Antena 3.
„Sper ca ideea, total neinspirată, de a expune public doar lucruri de un pesimism morbid despre ce se întâmplă, scenarii despre un presupus viitor negru, urât, manipulat, al tinerilor şi al copiilor care vor creşte în teamă, stres, depresie, devenind slabi psihic şi dependenţi total de cei care asta şi urmăresc, idei total descurajante într-un moment în care românii, atât de oprimaţi acum din multe unghiuri, ar avea nevoie de speranţă, de încurajare..... să aibă măcar atâta răsunet încât să mai trezească din conştiinţe! Măcar de-ar fi așa! Altfel e inadmisibil şi impardonabil! Descărcare publică de nedorit!

Monica Pop: se greşeşte mult, se gestionează prost pandemia, se spun multe neadevăruri

Sunt perfect de acord cu faptul că se greşeşte mult, că se gestionează prost pandemia asta la noi, că se spun multe neadevăruri, pe care mulţi, din păcate, le cred, că se încalcă foarte clar drepturile cetăţenilor şi că lucrurile numai bine nu merg! 
Oamenii, ca şi cei în cauză, se vede, sunt, clar, prăbușiţi psihic! Pe bună dreptate, unii! Tocmai din aceste multe motive, e de necrezut că cineva poate adăuga atâta pesimism sufletului românilor, năpăstuiţi şi aşa şi care numai de aşa ceva nu au nevoie! Dimpotrivă, le face mult rău, le adânceşte starea negativă văzând că şi unele persoane cunoscute arată public că trec prin aşa ceva, fără speranțe!
De susţinere, de încurajare, de speranță, de asta e nevoie acum şi mereu! A se renunţa definitiv la expunerea publică a scenariilor minților negative!! Vedetism? Sau ce?! Oricum, nu e bine!!!", a scris prof. dr. Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel