LIVE Dr Radu Stoica: Bolile pulmonare și pandemia de COVID-19. Academia de Sănătate

Dana Lascu |
Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV
Conf univ dr Radu Stoica. Foto: Agerpres
Conf univ dr Radu Stoica. Foto: Agerpres

Dr Radu Stoica, medic primar anestezie și terapie intensivă la Institutul „Marius Nasta” vine la Academia de Sănătate, de la ora 11.00, pentru a discuta efectele pandemiei de COVID-19 la pacienții cu boli pulmonare. 

Conf univ Dr Radu Stoica este șeful Secției de Anestezie și Terapie Intensivă de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală. 

El vine la Academia de Sănătate pentru a discuta, alături de realizatorul emisiunii, academicianul prof dr Irinel Popescu, despre problemele pe care le ridică infecția cu coronavirus și boala COVID-19 la nivelul plămânilor, dar și în mod particular în cazul pacienților care au deja o afecțiune pulmonară. 

Emisiunea va fi transmisă de la ora 11.00, pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News și DC Medical, dar și pe DC NewsTV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel