Dr Rodica Niculescu, problemele pacienților cu boli cardiovasculare în pandemia de COVID-19. Interviurile DC Medical

Dana Lascu / 23 apr 2020 / 09:44
EXCLUSIV
Medicul Rodica Niculescu, invitată la Interviurile DC MEDICAL.
Medicul Rodica Niculescu, invitată la Interviurile DC MEDICAL.

Dr Rodica Niculescu, șeful Departamentului de Cardiologie Intervențională de la Spitalul Clinic Sanador, va explica, de la ora 13.00, care sunt probleme cu care se confruntă pacienții cu boli cardiovasculare în timpul pandemiei de coronavirus și COVID-19. 

Dr Rodica Niculescu, medic primar cardiologie și cardiologie intervențională, șeful Departamentului de Cardiologie Intervențională de la Spitalul Clinic Sanador vine astăzi la Interviurile DC Medical.

În plină pandemie de coronavirus și COVID-19, și cu restricții drastice care vor fi ridicate treptat abia de la jumătatea lunii viitoare încolo, dr Rodica Niculescu va vorbi despre problemele cu care se confruntă pacienții cu patologie cardiovasculară.

Cum și de ce anume trebuie să se protejeze ei în acestă pandemie? Cum pot ei avea acces la medicii specialiști, când e nevoie să vină la spital, ce intervenții chirurgicale se mai fac în această perioadă în patologia dată și cum sunt protejați pacienții și personalul medical în spitalul privat?

Răspunsurile la aceste întrebări și multe altele le veți primi în emisiunea Interviurile DC Medical, care va fi transmisă astăzi de la ora 13.00, pe canalele de Facebook și Youtube ale DC MEDICAL, și va putea fi ulterior urmărită și aici.


Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy