"Pentru mine, copiii erau niște broaște". Dragoș Bucur: Mi se părea că sunt nebuni toți părinții. Nu-mi dădeam seama că zâmbește

Dragoș Bucur - Foto: Youtube "Acasa la Măruță"
Dragoș Bucur - Foto: Youtube "Acasa la Măruță"

Dragoș Bucur a făcut dezvăluiri despre percepția sa asupra copiilor și despre momentul în care Sofia, fiica lui cea mare, i-a schimbat complet viața.

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au căsătorit în anul 2005 și deși actorul recunoaște că nu-și doreau neapărat să devină părinți, viața i-a surprins, iar acum cei doi sunt părinții a trei copii minunați: Sofia, Roxana și Kadri.

"Noi nunta am făcut-o la vreo cinci - șase luni după ce ne-am cunoscut și cred că Dana a rămas însărcinată la vreo jumătate de an după ce ne-am căsătorit. Noi nu voiam copil. Adică n-a fost o chestie: gata, hai, trebuie să trebuie să fim părinți!", a povestit Dragoș Bucur.

"Pentru mine, copiii erau niște broaște"

Invitat în podcastul lui Cătălin Măruță, "Acasă la Măruță", Dragoș Bucur a dezvăluit că nu i-au plăcut niciodată copii mici, în special bebelușii de până într-un an, și că îi vedea ca pe niște broaște fără expresie. Mai mult, considera că părinții sunt nebuni și nu îi înțelegea atunci când se bucurau că ai lor copii zâmbesc.

Captură foto: Youtube "Acasa la Măruță"

"Eu nu îi luam pe copiii surorii mele în brațe. Pentru mine, copiii erau niște broaște. Cel puțin în primul an de viață, erau niște broaște fără expresie, nu înțelegem de ce zice lumea: Ia uite-l că zâmbește!

Nu-mi dădeam seama că zâmbește, apoi să-mi dau seama că îi e foame, că are colici sau că e umed, habar n-am. Deci nu înțelegeam.

Mi se părea că sunt nebuni toți părinții, că sunt așa, ca și cum ar fi drogați și au intrat într-o halucinație și încep să proiecteze gândurile lor, imaginația lor, pe fața copiilor.

Cu toate acestea, Dragoș Bucur recunoaște că percepția sa s-a schimbat instant în momentul în care s-a născut fiica sa, Sofia.

"Când s-a născut fiica mea (n.r Sofia)... mi s-a părut atât de frumoasă! Atât de frumoasă!

Și am văzut niște poze cu ea acum vreo 4 ani... Doamne, în ce hal arăta!

Am stat în sala de naștere cu Dana, a adus-o în salon și mi-a zis asistenta: să mă chemați când trebuie să o spălați? Cum adică? Păi eu o spăl!", a mai spus el.

Părinții au telefonul plin cu poze cu cei mici: Îmi dau seama cât de penibilă e chestia asta 

"Eu am avut povestea asta când foarte mulți prieteni în jurul meu, care aveau copii și eu nu aveam, aveau telefonul plin de poze cu copiii. Bă, dar altceva mai aveți în telefon? Și atunci mi-am dat seama că ei aveau dreptate și nu eu, pentru că după ce s-au născut copiii, telefonul 99% poze doar cu copiii, pe ecran doar copiii", a mărturisit Cătălin Măruță.

"Pe de altă parte eu îmi dau seama cât de penibilă e chestia asta în fața celor care nu au copii.

Adică conștientizez, îmi dau seama, dar eu am fost acolo, ei n-au fost încă aici. Eu pot să vorbesc din experiență. Eu am fost acolo. Ăia care n-au copii încă nu știu cum e", a conchis Dragoș Bucur.

 

Vezi declarația VIDEO aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel