Echipamente protecție, coronavirus: Klaus Iohannis, mesaj pentru producătorii români - vrem produse românești

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Președintele Klaus Iohannis. Foto: Președinție
Președintele Klaus Iohannis. Foto: Președinție

Echipamentele de protecție au început să fie produse chiar la noi în țară. Declarația aparține președintelui Klaus Iohannis, care îi încurajează pe producătorii autohtoni să se implice.

Președintele Klaus Iohannis a făcut o declarație de presă în care a vorbit, printre altele, despre echipamentele de protecție a căror lipsă a fost clamată de mulți medici. Președintele a arătat că în contextul în care acestea sunt necesare în toată lumea și nu se mai găsesc pe piața obișnuită, a început producția lor chiar la noi în țară.

„Am avut o ședință cu premierul Orban și mai mulți miniștri. În lume se găsesc tot mai greu materialele de protecție. Am început cu câteva săptămâni în urmă să identificăm producători români. Primele rezultate nu au întârziat să apară. Deja există producători care s-au reprofilat și produc măști, halate.

Mă adresez antreprenorilor noștri: fiți proactivi. Suntem interesați să promovăm produse românești. Este o oportunitate pentru români în această perioadă”, a declarat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel