Emilian Imbri, când va scădea rata de infectare în România

DCMedical Team |
Data publicării:
Dr Emilian Ioan Imbri  Foto: ASSMB
Dr Emilian Ioan Imbri Foto: ASSMB

Medicul Emilian Imbri, fostul manager al Spitalului „Victor Babeș” din Capitală, crede că va mai dura puțin până când rata de infectare va scădea. Iată ce argmente are.

Medicul Emilian Imbri crede că nu va fi o scădere notabilă a infectărilor până cel mia devreme la toamnă. Motivul, spune el, este că nu există certitudinea vaccinării unui procent de 60% din populație până atunci.

„Noi ne putem aștepta să scadă infectarea abia după ce avem, cum zic specialiștii, peste 60% din populație vaccinată. Eu cred că trecem de septembrie-octombrie și încă nu vom avea un regres. Se va simți ceva, dar nu așa spectaculos.

Sunt oameni de știință care spun că în cazul în care ai peste 60% și nu apar alte tulpini, putem spune că... Dar dacă nu ai 60%? Dacă lumea începe să dea înapoi, ceea ce nu cred, uitați-vă la numărul mare de persoane care se înscriu pentru vaccinare”, a declarat Emilian Imbri, duminică, la B1 TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel