Emilian Imbri, despre ce urmează în România: Cel mai cumplit lucru care se întâmplă. Ne pândește, ne studiază

Irina Radu |
Data publicării:

Emilian Imbri, managerul Spitalului Dr. Victor Babeș din București, revine asupra propunerii ca Bucureștiul să se închidă, din cauza exploziei de noi cazuri COVID-19. 

"Sigur că a închide Capitala ar fi un lucru bun. Nu numai Capitala, ci și alte orașe, dar știți cum ar fi un lucru bun? Dacă termenul de carantină ar fi înțeles de către cei care vor încerca să îl aplice. Nu va încerca nimeni să aplice. Termenul respectiv este un termen cu o definiție foarte strictă. (…)

Am spus de foarte multe ori că sunt lucruri pe care trebuie să le înțelegem și să le credem. Eu nu am studii științifice, așa cum nici ceilalți, care combat, nu au studii științifice la bază, care să poată să susțină un lucru simplu. Eu vă spun așa, ca un om bătrân, acest virus este un virus inteligent, este un virus care ne pândește, ne studiază și ne atacă atunci când vrea el, nu când vrem noi.", a declarat dr. Emilian Imbri, la „Dosar de politician” cu Silviu Mănăstire, emisiune difuzată de B1 TV.

România, împărțită în două tabere

 

"În momentul de față, România are mai multe tabere: două sunt, de fapt. O tabără care încearcă să mai apere ce mai putem să apărăm ca să nu murim foarte mulți și o tabără care este alcătuită din virus și aliații lui. Asta este cel mai cumplit lucru care se întâmplă într-o țară, ca virusul să își găsească aliați. Aliații virusului sunt români de-ai noștri, care vociferează, ies în stradă, îndeamnă, incită, fără să realizeze că de fapt, dacă tu ca persoană nu vrei să porți mască, fă-o.", a precizat Imbri.

Citește și Valeriu Gheorghiță: a fost cel mai greu moment al campaniei de vaccinare 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel