Expert OMS: Ai mai multe șanse să câștigi la loterie decât să eviți infectarea cu COVID-19

Adisa Codruț |
Data publicării:
Medic, pandemie
Medic, pandemie

Organizația Mondială a Sănătății avertizează că șansele ca o persoană să evite infectarea cu noul coronavirus sunt mai mici chiar decât șansele de a câștiga la loterie.

Directorul executiv al Programului OMS pentru Urgenţe Sanitare, medicul Mike Ryan, spune că dacă nu se va dezvolta un vaccin COVID-19, noul coronavirus ar putea infecta până la 70% din populația lumii. 

„Dacă nu găsim un vaccin şi nu continuăm să suprimăm acest virus şi presupunem că acest virus se răspândeşte la 60 sau 70% din populaţia din lumii, şansele de a scăpa sunt de 1 la 200. Din această perspectivă, gândiţi-vă la şansele dvs. de a câştiga la loterie”, a declarat Ryan, potrivit Antena 3. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel