FAKE NEWS despre mască. Face RAVAGII pe Facebook. Mare ATENȚIE, e o PĂCĂLEALĂ

Adisa Codruț |
Data publicării:
Masca. Foto. Pixabay
Masca. Foto. Pixabay

O informație falsă continuă să fie răspândită pe Facebook, iar oamenii o cred, o susțin și, prin urmare, o transmit mai departe. 

O informație falsă despre mască are un număr mare de vizualizări și utilziatorii continuă să o distribuie, astfel, foarte multe persoane nu verifică acesată informație și iau ca primă și unică sursă de informare rețeaua socială, manifestându-și neîncrederea în instituțiile de presă și spunând deja clasicul ”eu nu mă uit la TV”. Nu ne putem închipui că fiecare internaut anchetează fiecare mesaj de pe Facebook, pentru că într-o lume ideală, pe rețeaua socială care susține că duce o luptă acerbă împotriva fake news-ului, nu ar trebui să fie transmise frânturi de adevăr în scopul unei manipulări generale. Și, în ciuda acestei declarate lupte, în numele căreia se blochează conturi (personale) ale unor persoane care emit opinii sau distribuie știri (reale), cumva, nu știm cum, pe rețeaua socială Facebook, sunt distribuite masiv informații false.

”Curtea de Apel București a decis că masca nu e obligatorie afară, în spațiile publice deschise!” este mesajul care se regăsește pe multe conturi de Facebook. 

Curtea de Apel București a decis...

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel