Spitalul Județean Piatra Neamț: familiile victimelor nu vor achita plata serviciilor medicale

Adisa Codruț |
Data publicării:
Incendiu la ATI Piatra Neamț  FOTO: https://www.ziarpiatraneamt.ro/
Incendiu la ATI Piatra Neamț FOTO: https://www.ziarpiatraneamt.ro/

Familiile victimelor care și-au pierdut viața în tragedia de la secția ATI Piatra Neamț nu vor achita plata serviciilor medicale, anunță reprezentanții Spitalului Județean Piatra Neamț. 

Reprezentanții Spitalului Județean Piatra Neamț precizează, într-o postare pe Facebook, că familiile victimelor care au pierit în incendiul de la secția ATI Neamț nu vor plăti costul serviciilor medicale.

”Familiile decedaților de la ATI, scutite de contravaloarea serviciilor medico-legale

Comitetul Director și Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț au stabilit, în cursul zilei de luni, 16 noiembrie 2020, ca familiile persoanelor decedate în incendiul de pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă, de la sfârșitul săptămânii trecute, să fie scutite de plata taxelor aferente serviciilor medico-legale. Membrii Comitetului Director și ai Consiliului de Administrație își exprimă profundul regret față de tragedia care a avut loc și transmit sincere condoleanțe familiilor îndoliate”, este mesajul celor de la unitatea medicală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel